Advies

Wij gaan elke uitdaging op het gebied van automatisering in het midden- en kleinbedrijf graag aan. Waar nodig doen wij dit in samenwerking met gespecialiseerde partners. Van advies, naar projectbegeleiding, de aanschaf en implementatie van informatiesystemen, naar het beheer.

TDM systems is uw vaste aanspreekpunt, waar u altijd een beroep op kunt doen.

Wij begrijpen wat er bij u als klant om gaat, en spreken uw taal. Hiermee kunnen wij dan ook inhaken op uw verlangens, zodat uiteindelijk u er als klant beter van wordt.

Beheer

TDM systems maakt zoveel mogelijk gebruik van gestandaardiseerde procedures zodat de implementatie en het beheer eenvoudiger, sneller en efficiënter verloopt.

Controle

Via onze monitoring tool zijn wij in staat om bijna alle ins en outs van uw computers systemen 24×7 te monitoren. En waar nodig direct of zelfs voordat een probleem ontstaat, in te grijpen.

 

Waarom u uw automatisering door TDM Systems zou moeten laten regelen?

Heel eenvoudig: Wij zijn snel, accuraat, professioneel en dat ook nog tegen een zeer redelijk tarief.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, en verschuilen ons niet achter onbegrijpelijke drie- of vierletter afkortingen als wij u als klant moeten uitleggen hoe u er echt beter van kunt worden.

Meer weten over onze ict-diensten? Of wenst u wellicht een oriënterend gesprek om te kijken of TDM Systems aan uw wensen zou kunnen voldoen? Neemt u vrijblijvend contact op met onze Sales afdeling voor het maken van een afspraak!

 

Bij TDM Systems kunt u ook voor diverse (hardware) artikelen terecht.
Hier moet u denken aan de bekende A-merken als:
Cisco, HP, Lenovo, Intel, Samsung, Seagate, Maxtor, IBM, HP, Fujitsu, Kingston, Transcend, Hitachi, Apple  etc.

TDM systems ontwikkelt maatwerk software voor Windows en het internet. Het is ook mogelijk ondersteuning te bieden bij ontwikkeling in eigen beheer.