Even voorstellen:
Mijn naam is Danny Dikstaal en ben mede-eigenaar van TDM systems BV. Samen met m’n vrouw Wenche hebben we 2 kinderen, Jake en Mackenzie.

De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam als ICT specialist, dit in de ruimste zin van het woord. Hoofdzakelijk in het midden en kleinbedrijf, maar heb ook regelmatig opdrachten uitgevoerd voor grote multinationals, zoals: Compaq Australia, De Nederlandsche Bank, ABN AMRO, Shell, T-systems, etc.

Kortom, op ICT gebied ben ik ruim inzetbaar, van het leveren, installeren en onderhouden van servers, printers, faxapparatuur, mobiele telefoons, tot het structureren van grotere ICT organisaties, etc. Tegenwoordig ben ik voornamelijk bezig met virtualiseren van servers in ons datacenter.

Vakantie vier ik het liefst in Griekenland, daar ben ik dus ook meestal een maand per jaar te vinden. Overigens ga ik daar meestal met de auto heen. Eerst een ritje naar Venetië, dan met de boot naar het vaste land van griekenland, vervolgens naar Pireas, de haven van Athene, dan op de volgende boot naar het eiland Lesbos.

Dit jaar sinds lange tijd weer eens met het vliegtuig heengeweest, Naar Corfu en uiteraard naar Lesbos.

 


Bio
Microsoft specialist

SAS software

Business objects

Linux

 

Werkervaring

Opdrachten uitgevoerd bij O.A.:

ABN Amro

De nederlandse bank

Shell

T-ystems

Mazda Nederland

Ambaflex