blij met Award!!

17-10-2012

De Gouden Pepernoot prijst de enorme inzet, de zeer positieve uitstraling naar buiten toe en die binnen de organisatie. Mensen, vrijwilligers, organisatoren, artiesten en acts voelen zich bij Twinkle Stars direct thuis!

De Goedhartige Pepernoot is een award voor een persoon of organisatie(s) die zich belangeloos inzet(ten) door middel van activiteiten en/of acties, geld en/of goederen inzamelt om kinderen en volwassenen het Sinterklaasfeest te kunnen laten vieren die dat om bepaalde redenen niet zelf kunnen organiseren of om bepaalde redenen zelf die mogelijkheid niet hebben.

“Er zijn veel personen en organisaties die prachtige initiatieven neerzetten om een bepaald doel onder de aandacht te brengen met als hoofdthema Sinterklaas. Ze zamelen geld en/of goederen in en schenken dit aan een voor hun belangrijk doel met als hoofd thema Sinterklaas. Deze mensen, organisaties en goede doelen willen wij in het zonnetje zetten” aldus de Stichting.

De Gouden Pepernoot omschreef Twinkle Stars als volgt

Ze geven de kinderen (en ouders) het ultieme Sinterklaasgevoel zoals elk kind zich dat zou wensen. Het fantastisch georganiseerde Sinterklaasfeest, de zorg om cadeautjes voor elk kind en de “verrassingsbezoekjes” die door Twinkle Stars in de agenda van Sinterklaas terecht komen.

Twinkle Stars brengt naast cadeautjes het allerbelangrijkste rond voor een kind “liefde, samenhorigheid en het echte gevoel van Sinterklaas!”

Alle vrijwilligers, donateurs, sponsoren en uiteraard Sinterklaasvereniging Heerhugowaard ontzettend bedankt dat jullie Twinkle Stars helpen groeien! Ook mede door jullie inzet en/of steun hebben we samen De Goedhartige Pepernoot award gewonnen!

Neem een kijkje op de website van Stichting Twinkle Stars.