Oplossingen & diensten

IT diensten op maat

IT is de drijvende kracht achter elk goed functionerend bedrijf. Klanten, medewerkers en processen kennen allemaal een steeds grotere digitale afhankelijkheid. Als ondernemer wil je echter focus houden. IT is niet jouw kernexpertise, maar je moet er wel op kunnen vertrouwen. Daarom biedt TDM Systems een breed dienstenpakket aan, om MKB ondernemers compleet en op maat te ontzorgen.

ICT beheer

Ontzorgen op maat

Alles wat er op het gebied van ICT moet gebeuren voeren wij uit.

Implementatie Microsoft Office 365

Samenwerken op maat

Wist je dat een moderne werkplek goed personeel aantrekt?

Inrichten van online werkplekken

Een veilige werkplek op maat

Digitale veiligheid is voor veel ondernemers een grote uitdaging, zeker …

Bedrijfsbeveiliging & Databeveiliging

Complete op maat veiligheid

een in handen komt van geautoriseerde personen tot aan het beveiligen…

Het faciliteren van mobiel werken

Overal werken op maat

De nieuwe werkmaatschappij is steeds minder ‘van negen tot vijf’. 

Internet, snelle verbindingen

Continuïteit op maat

Wel eens ergens gewerkt in een omgeving waar de verbinding uitvalt? 

Hosted Telefonie – VoiP

Klantcontact op maat

Klanten werven en behouden. Het kan niet zonder goede communicatie. Klanten willen echter steeds sneller geholpen worden en daarbij kan ‘even wachten, verkeerd doorverbonden of niet bereikbaar’ funest zijn. In september 2019 stopt KPN met ISDN en ligt het antwoord van vervanging in Hosted Telefonie. Hosted Telefonie is een Cloud-oplossing die geen grote investering vraagt en onder andere de volgende voordelen biedt:

Meedenken op maat

Vernieuwing vereist steeds vaker snel schakelen

Vernieuwing vereist steeds vaker snel schakelen, kansen zien en begrijpen wat er om je heen gebeurt. Dan kom je waarschijnlijk al snel tot de conclusie dat je dat niet alleen kunt. Technologie is simpelweg niet meer bij te houden als je zelf focus wilt houden op je eigen business. Het beoordelen van wat de juiste ICT middelen voor jouw bedrijf zijn is daarmee een behoorlijke uitdaging geworden. Vragen als ‘Hoe laat je medewerkers beter samenwerken?” of “Hoe communiceer je optimaal met klanten?, maar ook “Hoe bescherm je jouw kroonjuwelen” horen daar allemaal bij. Dat is waarom we graag ‘meedenken op maat’ als het gaat om ICT. Waar ICT in het verleden bijzaak was is ICT nu geworden tot een overlevingsstrategie!

Blijf op de hoogte