Het team

Bart Lakeman
Het oplossen van IT problemen bij klanten met een sterke focus op telefonie en VoIP. Dat is waar Bart Lakeman, mede eigenaar van TDM systems, van houdt. Als IT manager heeft hij zich meer dan 15 jaar lang in de ruimste zin des woords met telefonie en IT gerelateerde zaken bezig gehouden. Bart is gek op het begeleiden van speciale verbindingen, zoals glasvezel, VDSL en SDSL, Mobiel 4G en elke andere speciale internetverbinding. In z’n vrije tijd gaat hij er met z’n gezin vaak op uit en wandelt graag in landen waar grote alpen op hem wachten.

“To travel is to live”

Danny Dikstaal
Vooral met de toekomst bezig zijn, ideeën uitwerken, plannen op papier zetten en uitwerken, dat is waar Danny Dikstaal typeert. Hij is mede eigenaar van TDM systems en doet naast systeembeheer ook telefonisch- en remote support. Danny is een echte allrounder en heeft zowel als IT consultant als systeembeheerder bij diverse grote bedrijven gewerkt. “Kom maar op met je IT uitdaging!” is zoals hij het zelf omschrijft. Zijn creativiteit zie je ook terug in zijn hobby’s. Als buitenmens houdt hij van (wild) kamperen, buiten koken, tuinieren en heeft hij zelfs zijn eigen hout gestookte pizzaoven bij z’n oude boerderij gebouwd. Je kunt Danny wakker maken voor elke IT uitdaging, maar zeker ook voor een goed glas wijn, een gedekte tafel met stoofpot of een mooi visgerecht. Deze spreuk typeert hem:

“I hate small talk. I want to talk about Atoms, Life & Death, Aliens, Magic, Intellect, The meaning of life, Far away galaxies, The lies you told, Your Flaws, Your Childhood, What keeps you up at night, Your insecurity and fears. I like people with depth, who speak with emotion from a twisted mind. I want to know “what’s up”

Martijn Hilgers
Het oplossen van IT problemen of het inrichten van nieuwe, soms zelfs onbekende systemen. Daar mag je Martijn dag en nacht voor wakker maken. Martijn Hilgers is een echte IT allrounder en houdt van onverwachte uitdagingen. Ook hij is mede-eigenaar van TDM Systems. Na zijn HEAO studie is hij in de IT beland en heeft hij, onder andere bij Renault, meer dan 20 jaar als systeembeheerder gewerkt. Die onverwachte uitdagingen typeren hem ook in de privésfeer. Hij heeft eigenhandig een huis opgeknapt, is een schuur aan het bouwen en houdt zich ook nog bezig met het brouwen van bier. Samen met enkele vrienden heeft hij het biermerk Mansbier opgericht. Met welke hand hij zijn bier drinkt is onbekend, wel dat hij met links de klappen geeft met zijn tennisracket.